Snel en professioneel

Soms komen leuke ideeën pas op het laatste moment. Fijn om te weten dat Mommersteeg Reclame die ideeën dan ook nog kan ontwerpen. Professioneel uitgevoerd en in detail uitgewerkt. Zodat die krappe deadline gewoon gehaald wordt. Zoals voor Belvilla, één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa en marktleider in de Benelux.

Een advertentie voor in het Vijftig+ magazine, online banners voor de zoektocht naar meer vakantiewoningen of korting bij boeken, snel een review-kaart ontwerpen of een advertentie opmaken. Een AWARDS-beeldmerk ontwerpen en toepassen op certificaten en raamstickers. Beachvlaggen voor een Feestelijk Event, een tafelkaart met plattegrond. Mooie klussen en een blije klant.

 

Zoek je ook een grafisch professional? Bel 0499 550 343 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

Een spoedklus, geen probleem

Diverse leuke ideeën en een krappe deadline. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op Mommersteeg Reclame. Ton is creatief, komt met leuke oplossingen, denkt tijdens het gehele proces graag mee en zorgt dat ontwerp en uitwerking op tijd geleverd zijn zodat een deadline gewoon gehaald kan worden. Een fijne samenwerking waar we blij van worden.

Marketing & Communications
Belvilla

Kijk eens op: www.belvilla.com
Top