Kwaliteit gekoppeld

Sfeerbeton, Vloer+, Middegaal Bedrijfsvloeren en Middegaal Staalplaat Betonvloeren zijn onderdeel van Middegaal Vloerengroep en zijn door middel van logo’s en uitstraling visueel aan elkaar gekoppeld. Met het logo Sfeerbeton als basis heb ik met dezelfde elementen een heuse ‘familielijn’ ontwikkeld. Hiervoor is ook het oorspronkelijke logo Vloer+ aangepast naar dezelfde stijl en is als ‘kapstok’ voor het geheel het logo Middegaal Vloerengroep ontworpen.

Via www.middegaal.nl kom je op de webpage Middegaal Vloerengroep van waaruit je kunt kiezen voor Sfeerbeton, Vloer+, Middegaal Bedrijfsvloeren en Middegaal Staalplaat Betonvloeren… een solide basis die indruk maakt.

 

Wil je ook indruk maken… bel 0499 550343 of stuur een mail.

Een solide basis die indruk maakt

‘Middegaal Vloerengroep, de verzamelnaam voor Sfeerbeton, Vloer+, Middegaal Bedrijfsvloeren en Middegaal Staalplaat Betonvloeren. Ton heeft voor visuele eenheid gezorgd en ons totale identity traject van een familie-sausje voorzien. Een solide basis, professioneel en overtuigend. Ton denkt mee, komt met aanvullende ideeën en verstaat z’n vak’.

Marc van de Middegaal (Middegaal Vloerengroep)

Kijk eens op: www.middegaal.nl
Top